عشاير منطقه ارسباران
یازار : ايگيد
+0 به يه نعشاير منطقه ارسباران
ادامه مطلب
حيات وحش ارسباران
یازار : ايگيد
+0 به يه نمارال نوعي گوزن نادر دنيا كه در ارسباران موجود است
تصاويري از شهرستان اهر گزارش تصويري جشن عروسي محلي آذري
یازار : ايگيد
+0 به يه نبا وجود شكل گرفتن مراسم عروسي امروزي، هنوز هم در مناطقي از آذربايجان، اين مراسم به صورت سنتي برگزار مي شود.
شهرستان زيباي كليبر
یازار : ايگيد
+0 به يه نشهرستان كليبر يكي از 19 شهرستان استان آذربايجانشرقي مي باشد كه خود شهرستان داراي سه بخش مركزي – آبش احمد و خداآفرين است كه آب و هواي كوهستاني و معتدل دارد .
حمام تاريخي, قديمي شهرستان كليبر واقع در روبروي مسجد جامع كليبر در زير زمين
موقعيت ارتباطي شهرستان :
o يك راه از شهرستان اهر به كليبر مي رسد كه 60 كيلومتر بوده و جاده اي كوهستاني دارد .
o از كليبر يك راه كوهستاني به طول 65 كيلومتر به كرانه هاي ارس متصل مي شود .
o همچنين يك راه آسفالته از جلفا درست كنار رود ارس به منطقه مي رسد كه در اسكانلو پايان مي يابد .
o يك راه از پارس آباد به منطقه مي آيد كه در اسكانلو پايان مي يابد .
دلربايي جنگلهاي طبيعي تنباكولوي و فندوقلوي اهر از طبيعتدوستان
یازار : ايگيد
+0 به يه نشهرستان اهر، مركز منطقه ارسباران در 95 كيلومتري شمالشرق تبريز به دليل واقع شدن در شاهراه گردشگري آذربايجان شرقي، انبوهي از جذابيتهاي گردشگري اعم از باستاني و طبيعي را در خود جاي داده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه آذربايجانشرقي، نزديكي به جنگلهاي زيبا و كمنظير ارسباران و وجود آثارتاريخي و باستاني بيشمار به ويژه قلعهها و كارونسراها، شهرستان اهر را به يكي از قطبهاي بالقوه گردشگري استان تبديل كرده است.
همجواري با رودخانه مرزي ارس و تلقي اهر بهعنوان پل ارتباطي منطقه شمال غرب كشور با جمهوريهاي ارمنستان و آذربايجان موجب شده اين شهرستان جايگاه منحصربفردي در تدوين برنامههاي گردشگري استان داشته باشد، در ادامه به برخي از آثار تاريخي و گردشگري شهرستان اهر اشاره ميشود.
بقعه شيخ شهابالدين محمود اهري
اين بقعه تاريخي در پارك شيخ شهابالدين محمود اهري آرامگاه عارف بزرگ قرن هفتم هجري واقع شده است. اين بناي تاريخي با معماري اسلامي خود، نشانگر ذوق هنر مردم اين ديار در روزگار گذشته است. قدمت اين بقعه به عصر شاه عباس اول ميرسد، ولي تاريخ بعضي از قسمتهاي آن از جمله حصار سنگي مقبره و درب شرقي به قبل از دوره صفويه و دوره ايلخاني مربوط ميشود.
بقعه شيخ شهابالدين اهري، يكهزار و۴۹۷مترمربع بوده و ساختماني مشتمل بر خانقاه، مسجد، ايواني بلند، منارهها و غرفههاي متعدد است.
از سال، ۱۳۷۴قسمت خانقاه اين بنا به عنوان موزه ادب و عرفان شيخ شهاب الدين اهري استفاده ميشود كه در سطح كشور در نوع خود ،اولين موزه بوده و در حال حاضر شامل سه سالن و يك صحن است.
در سالنهاي موزه شيخ شهابالدين اهري، اشياي عرفاني مربوط به قرون هفتم تا پانزدهم هجري _ قمري و در صحن آن، سنگ مزارهاي قرون يازدهم تا پانزدهم هجري قمري به نمايش گذاشته شده است.